30
Nisan
2024
Salı
MERSİN

Genç çifti ölüm ayırdı

MERSİN'DE KARBONMONOKSİT ZEHİRLENMESİ

Mersin'de kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen genç çiftten biri hayatını kaybetti, diğeri ölümle pençeleşiyor.

Edinilen bilgiye göre, garsonluk yapan Fırat Çarçur (32) ile eşi Sevgi Çarçur (27), Turgut Türkalp Mahallesi'ndeki evlerinde dün akşam kömür sobasının kovasını çıkararak birlikte banyoya girdiler.

Genç çift, banyo yaparken içeriye dolan karbonmonoksit gazından zehirlendiklerini anlayamadan yatak odasına girip uyudular. Sabah saatlerinde aynı evi paylaştıkları oğlunun işe gitmek üzere uyanmadığını fark eden annesi Aynur Çaçur (49), kapısı açık olan yatak odasına girdiğinde acı gerçekle karşılaştı.

Yatağında oğlunun cansız bedenini görünce çılgına dönerek feryatları yükselen annenin yanına koşan eşi Osman Çaçur, genç gelinini de baygın durumda gördü. Olay yerine çağrılan ambulansla Mersin Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ve 1 aylık hamile olduğu ifade edilen Sevgi Çaçur, tedavi altına alınırken, başka bir ambulansla Mersin Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılan Fırat Çaçur'un ise öldüğü anlaşıldı.

Cumhuriyet Savcılığı'nca olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Fırat Çaçur'un kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için cesedi Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

MERSİN'DE KARBONMONOKSİT ZEHİRLENMESİ
İHA
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2011 Salı 13:18:04
Güncelleme :1 Şubat 2011 Salı 17:02:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?