5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Genç gazetecilerden örnek davranış

GENÇ GAZETECİLERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Mersinli genç gazetecilerden örnek davranış. Kentte görev yapan gazeteciler, aralarında topladıkları parayla kimsesiz ve bakıma muhtaç çocukların, yılbaşı öncesinde çorap, bez ve mama gibi temel ihtiyaçlarını karşılayarak, miniklerin yüzünü güldürdü.

Mersin Çocuk Yuvası'nda kalan 10'u bebek toplam 100 çocukla yeni yıl öncesinde bir araya gelerek mini bir kutlama yapan gazeteciler, yuvanın minik sakinlerinin ihtiyaç ve isteklerini de yerine getirip, onlarla hoşça vakit geçirdi. Mersin Gazeteciler Cemiyeti (MGC) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ünal, Mersin Çocuk ve Gençlik Merkezi (ÇOGEM) Müdürü Mustafa Sarı ile Çocuk Yuvası Müdürü Levent Dinçer'in de katıldığı kutlamalarda objektiflere birbirinden renkli görüntüler yansıdı. Özellikle yuvadaki küçük bebeklerle yakından ilgilenen gazeteciler, onlarla hoşça vakit geçirdi.

Gazetecilerin halkın haber alma özgürlüğünü yerine getirip, kamuoyunu doğru bilgilendirmeye çalışırken, kültürel ve sosyal anlamda da toplumun gelişimine katkıda bulunduğunu kaydeden Ahmet Ünal, “Biz gazeteciler olarak bir yandan görevimizi icra ederken, diğer yandan da içinde bulunduğumuz toplumun bir bireyi olarak hareket ediyor, çevremizde olup bitene karşı duyarsız kalmıyoruz. Genç arkadaşlarımızın bu örnek davranışı takdire şayandır. Çok ince düşünerek, geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımıza sahip çıktılar ve yardım ellerini uzattılar. Hepsini yürekten kutluyorum” dedi.

GENÇ GAZETECİLERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ
GENÇ GAZETECİLERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ
İHA
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2009 Perşembe 15:13:03
Güncelleme :31 Aralık 2009 Perşembe 15:43:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?