4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Genç kız 18 gündür kayıp!

17 YAŞINDAKİ GENÇ KIZDAN 18 GÜNDÜR HABER ALINAMIYOR

Mersin'de ailesine not bırakarak ortadan kaybolan 17 yaşındaki genç kızdan 18 gündür haber alınamadığı bildirildi. Kızlarının hayatından endişe duyan ailesi, polise başvurdu.

Mersin'in merkez Mezitli ilçesine bağlı İstiklal Mahallesi'nde yaşayan 3 çocuklu Mustafa ve Ülkü Dinççetin çiftinin en küçük çocukları olan Yasemin İrem Dinççetin, 20 Kasım sabahı ailesine bir not bırakarak ortadan kayboldu.

Bıraktığı mektupta, bir gençle tanıştığını ve onunla evlenmek istediğini belirten genç kızdan, o günden sonra haber alınamadı. Çocuklarının hayatından endişe duyan yaşlı-karı koca, polise başvurarak kızlarının bulunmasını istedi.

Bir yandan hastalıkla boğuşan bir yandan da çocuklarının derdine düşen yaşlı çift, evlenmek amacında olan bir insanın mutlaka bunca zamandır ortaya çıkacağını düşünüyor. Kızlarının kandırılarak kaçırıldığına inanan Mustafa-Ülkü Dinççetin çifti, çocuklarının hayatından endişe duyduklarını belirtti. Kızı ortadan kaybolduktan sonra aramadık yer bırakmadığını ifade eden baba Mustafa Dinççetin, "Arkadaşlarına sordum, belki bir ipucu bulurum diye ama nafile. Kimse nerede olduğunu, kiminle olduğunu bilmiyor.

Kızım zaten bize bir arkadaşı olduğunu hiç söylemedi. Söyleseydi tanışır, konuşur usulüne uygun bir yol bulurduk. Mektubunda, geri döneceğini yazıyor. Ama tam 18 gün oldu ne aradı ne sordu. Başına kötü bir şey gelmesinden korkuyorum" dedi.

Niyetleri gerçekten bir yuva kurmak ise, kızının ve birlikte gittiği kişinin bir an önce ortaya çıkmasını isteyen yaşlı adam, "Meraktan ölüyoruz. Yaşıyor mu, nerede, ne durumda? En azından bunu bilmekistiyoruz. Annesi de ben de hastayım. Kızımın bir an önce bulunmasını istiyorum" diye konuştu.

17 YAŞINDAKİ GENÇ KIZDAN 18 GÜNDÜR HABER ALINAMIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2010 Çarşamba 13:43:00
Güncelleme :8 Aralık 2010 Çarşamba 13:59:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?