30
Nisan
2024
Salı
MERSİN

Genç mühendise ölüm tuzağı

Mersin'de Ziraat Fakültesi'nden bu yıl mezun olan 23 yaşındaki Çağla Demir, yayla yolunda uğradığı silahlı saldırıda öldürüldü.

Gencin cenazesi, 'Babalar Günü'nde ailesi tarafından toprağa verildi.
Edinilen bilgiye göre, olay, merkez Toroslar ilçesi Gözne yolu jandarma poligonu civarında meydana geldi.

İddiaya göre, Selçuk Üniversitesi'ne bağlı Mut Ziraat Fakültesi Tarla Bitkileri Bölümü'nden bu yıl mezun olan Çağla Demir, gelen bir telefon üzerine arkadaşı ile buluşmak üzere akrabasının otomobilini alarak evden ayrıldı.

Müfide İlhan Mahallesi'nde ailesi ile birlikte yaşayan genç, evden ayrıldıktan yaklaşık 1 saat sonra Gözne Yayla yolu üzerinde otomobilin içinde tabanca ile vurularak öldürülmüş olarak bulundu.

Mersin Devlet Hastanesi morguna kaldırılan Demir'in cenazesi, yapılan otopsinin ardından bugün Mersin Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.  Ailesinin ve yakınlarının katıldığı cenaze töreninde, gencin annesi Dursun Demir, evladının mezarı başında uzun süre ağıt yaktı.

Evladını 'Babar Günü'nde toprağa verdiğini haykıran acılı anne, "Bebeğim, bebeğimsin sen benim. Sabır diliyorum Allah'tan" diyerek gözyaşı döktü.  Öte yandan, olayla ilgili olarak soruşturmanın sürdüğü belirtilirken, gencin pusuya düşürülerek öldürüldüğü iddiaları üzerinde duran jandarmanın, cinayetle ilgili olarak Çağla Demir'in kız arkadaşını aradığı öğrenildi.

 

iha
Yayın Tarihi : 19 Haziran 2011 Pazar 17:16:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?