5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Genç Parti'den AKP adayına destek

Genç Parti Mersin İl Başkanı Ekrem Bilim, 29 Mart 2009 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri'nde AK Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Eyiceoğlu'nu destekleyeceklerini açıkladı.

Bilim, AK Parti Adayı Eyiceoğlu'nun Adnan Menderes Bulvarı'ndaki seçim bürosunda düzenlediği basın toplantısında, genel merkezin aldığı karar gereğince, 29 Mart'taki yerel seçimlerde Mersin'de seçime katılmama kararı aldıklarını hatırlattı.

2007 yılında yapılan genel seçimlerdeki oy dağılımına bakıldığında, Mersin'de Genç Parti'nin almış olduğu oy oranının, yerel seçimlerin sonucunu büyük ölçüde etkileyecek ölçüde olduğunu ileri süren Bilim, "Bu seçimde önemli olanın Türkiye'de var olan genel politikalar değil, bizim ve gelecek nesillerin huzur ve kardeşlik içerisinde yaşacağı, müreffeh ve modern bir Mersin'i oluşturacak bir seçim olduğunu düşünüyoruz. Bu nedenle Genç Parti Mersin İl Teşkilatı olarak bir değerlendirme komisyonu kurduk. Bu komisyon, Mersin'deki tüm adayların geçmişlerini, kişiliklerini, projelerini, vizyonlarını ve projelerinin yapılabilirlik derecelerini araştırdı, inceledi ve oy birliği ile karar verdi. Bu kararımızı il teşkilatı olarak Genç Parti Genel Merkezi'ne ilettik ve onaylarını alarak kamuoyuyla paylaşıyoruz" dedi.

Genç Parti olarak, huzur ve kardeşliğin yaşandığı, işsizliğin giderildiği, denizi ve turizmi ile barışık, kültür ve sanatın daim olarak var olduğu, vatandaşın yerel yönetimlerde insan yerine konulduğu, yaşlılara, emeklilere ve kimsesizlere sahip çıkıldığı, Türkiye'de ve dünyada hak ettiği yerde olan bir Mersin hayalini taşıdıklarını vurgulayan Bilim, "Bu isteğimizi karşılayabilecek vizyon sahibi ve yegane adayın Sayın Mustafa Eyiceoğlu olduğuna karar verdik ve ona evet diyoruz" diye konuştu.

AK Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Eyiceoğlu ise, desteklerinden dolayı Genç Parti Mersin İl Başkanı Bilim ve ekibine teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Mart 2009 Pazartesi 13:27:26
Güncelleme :23 Mart 2009 Pazartesi 13:32:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?