4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Genç TEMA üyelerinden 'yer' isteği

GENÇ TEMA ÜYELERİNDEN 'YER' İSTEĞİ

Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma (TEMA) Vakfı tarafından Mersin'de başlatılan çalışmalar sürüyor. Genç TEMA üyeleri, kentte ziyaret ve temaslarda bulunurken, çalışmalarına ivme kazandıracak projeleri de hayata geçirmeye çalışıyor.

Mersin Genç TEMA Başkanı Yusuf Alp, beraberindeki TEMA Vakfı Mersin İl Temsilcisi Şükrü Altınova ve diğer vakıf yöneticileriyle birlikte Mersin Üniversitesi (MEÜ) Rektörü Prof. Dr. Suha Aydın'ı makamında ziyaret ederek, görüş alış-verişinde bulundu. Burada konuşan Yusuf Alp, üniversite genelinde Genç TEMA Kolu adı altında bir oluşumda bulunarak, bunu geliştirmek istediklerini ifade etti.

Alp, kampus içinde kendilerine toplantı yapabilme noktasında bir tahsisi yapılması talebini gündeme getirerek, “27 bin öğrencisi olan üniversitemizde gönüllü olarak yeterli sayıya ulaşamadık. Öğrencilere ulaşıp, onlarla toplu olarak bir araya geleceğimiz yer konusunda ciddi sıkıntılarımız var. Bu konuda Sayın Suha Aydın'ın bize gereken desteği vereceğine olan inancımız tam” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MEÜ Rektörü Prof. Dr. Suha Aydın ise, Genç TEMA üyelerinin dile getirmiş olduğu talebi de değerlendireceklerini belirterek, TEMA tarafından üniversite bünyesinde yapılan çalışmaları yakından takip ettiklerini, ortaya konulan çalışma ve hayata geçirilen projelerin kendilerini de sevindirdiğini dile getirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Şubat 2010 Perşembe 18:36:05
Güncelleme :18 Şubat 2010 Perşembe 18:43:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?