8
Mayıs
2024
Çarşamba
MERSİN

Gençlerden Vali'ye uyuşturucu ihbarı

Mersin'de bir okulda düzenlenen okuma-yazma belgesi dağıtım töreni çıkışında bir grup genç, Mersin Valisi Hüseyin Aksoy'a mahallelerinde uyuşturucu satıldığı yönünde şikayette bulundu. 

Gerekenin yapılacağını söyleyen Aksoy ise, gençlere basın önünde şov yapmamaları gerektiğini belirterek tepki gösterdi. 

Mersin'in Hal Mahallesi'nde bulunan Mimar Sinan İlköğretim Okulu'nda, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından verilen okuma-yazma kursunu başarıyla bitiren kursiyerlere düzenlenen törenle belgeleri verildi. 

Tören çıkışında bir grup genç, Vali Aksoy'a mahallerinde uyuşturucu madde satıldığını söyledi. 

Vali Aksoy, gençlere "Not yazdırın, gerekeni yapalım" demesine rağmen gençler, Aksoy'un sorunlarını dinlemesi için slogan atınca, Vali Aksoy da gençleri yanına çağırarak şikayetlerini dinledi.

 Gençlerin basın ve öğrenciler önünde şov yaptıklarını savunan ve duruma tepki gösteren Aksoy, gerekli bilgiler verildiği takdirde sorunları çözeceklerini belirtti. Mahallenin gençlerinden Murat A. (23), mahallelerinde bakkallarda ekmek-peynir yerine eroin satıldığını ileri sürerek, "Sayın valimizin bu konuyu çözeceğine inanıyoruz. Şu ana kadar sürekli ihbarda bulunmamıza rağmen hiçbir çözüm bulunamadı. Gençlerimiz, çocuklarımız zehirleniyor ve kapkaç gibi olaylar da sırf uyuşturucu madde alabilmek için yapılıyor" diye konuştu.
İha
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2007 Cumartesi 01:44:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
selin esra IP: 88.226.248.xxx Tarih : 15.04.2007 02:08:16
mersin sokakları çok kirlendi heryerde uyuşturucu satılıyor en düzgün yerinde bile olaylar oluyor tek nedeni bu .