4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Gençlerin kavgası kanlı bitti

TARSUS'TA BIÇAKLI KAVGA: 1 ÖLÜ

Mersin'in Tarsus ilçesinde çıkan kavgada 1 kişi bıçaklanarak öldürüldü.

Edinilen bilgiye göre, Yunus Emre Mahallesi 4536 sokakta ikamet eden ve Bahçe Mahallesi'nde tanıdıklarının düğününden dönen Savaş Güzelyıldız (19) ile komşusu F.A. (17) yolda tartışmaya başladılar. Henüz bilinmeyen bir nedenle tartışan gençler yumruklaşmaya başladılar. Kavganın büyümesi üzerine F.A., Savaş Güzelyıldız'ın üzerinde taşıdığı bıçakla göğsünden ve bacağından yaralandı.

Yaralı Savaş Güzelyıldız çevredeki vatandaşlar tarafından bir otomobil ile Tarsus Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Güzelyıldız, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı.

Olaydan sonra kaçan F.A. polis tarafından suç aleti ile birlikte yakalandı.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2010 Pazar 09:34:03
Güncelleme :10 Ekim 2010 Pazar 10:37:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
gökşin yıldırımer IP: 78.162.46.xxx Tarih : 10.10.2010 14:25:07

mersin'e yeni yerleştim ve tabiatı bir yana olmak kaydıyla insanlarından anormal derecede rahatsızım, bu kadar mı saldırgan, küfürbaz, ve medeniyetsiz olurlar, bir kere insana rahatsız edecek şekilde dik bakıyorlar, gerçi bir tabir var ama kullanmak isteniyorum, en ufak sorunda ölümüne kadar gidecek kavgaya girişiyorlar ve en önemliside en ufak bir eşyanı ortada bırakamıyorsun anında götürüyorlar, bu bahsettiklerim sokakta gördüklerim mersin'in gerçek hanım ve beylerini yani ortalıkta göremediklerimi tenzih ederim ama gördüklerim bana yetti velhasıl bu haber bana mersinde yaşayan birisi olarak yabancı gelmedi , siz medya mensupları bu tür haberler konusunda mersinden yana sıkıntı çekmezsiniz., bana soracaklardır mersinin neresinde yaşıyorsun diye hemen söyleyeyim nezih bir sahil sitesinde ama sitenin dışına çıktığım an maalesef can güvenliğimiz yok dün sitenin önünde 2 grup çocuk birbirlerine saldırdı şişe kırıp birbirlerini yaralamaya kalktılar, son anda müdahale edildi.