4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Gençlik Merkezi Spor Okulu açıldı

MUT’TA İLÇE GENÇLİK MERKEZİ SPOR OKULU AÇILDI

Mersin’in Mut ilçesinde, belediyenin katkılarıyla “Mut Belediyesi İlçe Gençlik Merkezi Spor Okulları” açılışı Mut Spor Salonunda yapıldı.

Mut Belediyesi İlçe Gençlik Merkezi Spor Okulları açılışına Belediye Başkanı Murat Orhan, İlçe Gençlik Spor Müdürü Şafak Kılınçoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İlçe Gençlik Spor Müdürü Şafak Kılınçoğlu, “Bugün açılışı yapılan Spor okulları kurslarına kayıt sayısı 450’yi geçmiş bulunmaktadır. Bu rakamın yüksek oluşu Mut’ta spor adına güzel şeyler olacağının göstergesidir dedi.

Başkan Murat Orhan da kursa gösterilen ilginin kendilerini son derece mutlu ettiğini belirtti. Orhan, “Mut’un geleceği adına gençlerimizin geleceği adına, Mut’un adını spor dalında duyurulması bizlere son derece ümit verdi. Bizler belediye olarak sportif faaliyetleriyle ilgili konularda gerek tesisi, gerek eğitim konularında bizim üzerimize görev olarak ne düşüyorsa bugün yaptığımız gibi yarın da bundan eksik olmayarak daha fazlasını yapacağımızı burada söylemek istiyorum. Burada gençlerimiz, miniklerimiz ve çocuklarımızın bu tip sportif faaliyetlerle hem boş vakitlerini değerlendirmek hem sosyal yaşantı içerisinde bir yerlere gelmek hem de ileriye doğru Mut’un adını duyurmalarını düşünerek bundan sonra daha güzel şeyler olacağına inanıyorum” diye konuştu.

Açılış töreni konuşmaların ardından kurs dalları olan Halkoyunları, Kros, Güreş, Karate, Tekvando, Badminton, Basketbol, Voleybol, Step Aerobik, Futbol Altyapı, Masa Tenisi, Sayokan, Satranç, Bilardo, Boks, Jimnastik, Yüzme ve Tenis olarak tanıtıldıktan sonra gösterilerin ardından açılış sona erdi.

MUT’TA İLÇE GENÇLİK MERKEZİ SPOR OKULU AÇILDI
İHA
Yayın Tarihi : 27 Mart 2010 Cumartesi 12:34:04
Güncelleme :27 Mart 2010 Cumartesi 14:41:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?