2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Gitar kursiyerleri beğeni topladı

Gençlik Sanat Merkezi (GSM) Altan Erkekli Sahnesi Genel Sanat Yönetmeni Mehmet Tekkanat, kötülüklerin ve geri kalmışlığın en büyük düşmanının sanat olduğunu söyledi.

GSM Altan Erkekli Sahnesi Genel Sanat Yönetmeni Mehmet Tekkanat, açtıkları kurslarla Mersin'e ve Türkiye'ye kendine güvenen, kendini rahat ifade edebilen, bilinçli ve ahlaki değerleri yüksek insanlar yetiştirmek istediklerini belirtti.

Kötülüklerin ve geri kalmışlığın en büyük düşmanının sanat olduğunu ifade eden Tekkanat, “Sanatla büyüyen çocuklar sayesinde daha çağdaş bir ülkeye sahip olabiliriz. Velilere sesleniyorum; bırakın çocuklarınız sanatla büyüsün” dedi.
Müzik eğitmeni Kadir Aktaşoğlu ise çocukların yeteneklerini geliştirmek ve onların gelecekte iyi bir müzisyen olmasını istediklerini ifade ederek, "Bütün çocukların farklı yetenekleri vardır önemli olan bu yetenekleri keşfetmek ve yardım etmektir” diye konuştu.

Konuşmaların ardından GSM Altan Erkekli Sahnesi'nin gitar kursiyerleri yıl boyunca aldıkları eğitimin becerilerini sundu. 10-14 yaş arası çocukların kendilerini müzikle ifade etmesi beğeni topladı.

.
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2008 Pazartesi 13:51:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?