3
Mayıs
2024
Cuma
MERSİN

Giyim mağazasında korkutan yangın!

Mersin'de, 4 katlı bir giyim mağazasında çıkan yangın korku dolu anlar yaşattı. Elektrik kontağından çıktığı belirtilen ve güçlükle kontrol altına alınan yangında ölen ya da yaralanan olmadı.

Edinilen bilgiye göre yangın, Mahmudiye Mahallesi 4817 Sokak'ta bulunan Mehmet Direk'e (43) ait 4 katlı giyim mağazasının 2. katında, öğlenden sonra çıktı. Elektrik kontağından çıktığı belirtilen yangına ilk olarak mağaza yetkilileri müdahale etti, ancak başarılı olamadı.

İhbar üzerine olay yerine gelen Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, mağazanın bulunduğu sokağın dar olması ve elektrik kabloları nedeniyle yangına müdahale etmekte zorlandı. Mahalleye verilen elektriğin kesilmesinin ardından
itfaiye ekipleri yangına müdahale etti.

İlk olarak mağazanın içinden yangına müdahale etmeye çalışan itfaiye erleri, yoğun duman nedeniyle zor anlar yaşadı. Bu nedenle mağazanın dış camları kırılarak dumanın dışarı çıkması sağlandı. Bu arada, bazı itfaiye erleri dumandan etkilenirken, kimi erlerin de eli kırılan cam nedeniyle kesildi.

Yaklaşık 1 saat süren çalışmanın ardından güçlükle söndürülen yangında ölen ya da yaralanan olmazken, giyim mağazasında büyük çapta maddi hasar meydana geldiği bildirildi.

Olayla ilgili soruşturmanın da sürdürüldüğü kaydedildi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Kasım 2008 Pazartesi 17:28:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?