2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Gödekmerdan'ın köy gezileri sürüyor

Tarsus İlçesi Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan, köyleri tanıma ve sorunları yerinde tespit etme amacıyla başlattığı köy gezileri kapsamında Gülek beldesi ile Çukurbağ ve Çamalan köylerini ziyaret etti.

Kaymakam Gödekmerdan, beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Ethem Sarı, İlçe Müftüsü Abdulkerim Akbaba, İlçe Tarım Müdürü Kadir Çiftepala, İlçe Özel İdare Müdürü Şemsettin Erdoğan, İlçe Sağlık Grup Başkan Vekili Dr. Çelebi Can Çınar, Orman İşletme Müdürü Mehmet Fulin ve TEDAŞ İşletme Müdürü Veysel Kaçar ile birlikte Gülek beldesi ile Çukurbağ ve Çamalan köylerini ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti.

Gödekmerdan, Gülek beldesinin konumu ve turizm açısından önemli bir belde olduğunu, Karboğazı'nın yaşama geçirilmesiyle bölgenin hareketleneceğini dile getirdi.

Gülek Belediye Başkanı Tekin Çelik de, hizmet noktasında ciddi sıkıntılar yaşadıklarını belirtti. Son nüfus sayımıyla 9 bin 831 olan belde nüfusunun 3 bin 988'e düştüğünü kaydeden Çelik, Karboğazı'nın belde açısından çok önemli olduğunu, alt yapıda görülen eksiklikler yüzünden yatırımcıların yatırım yapmaktan kaçındığını ifade etti.

Kaymakam Mehmet Gödekmerdan, Gülek beldesini ziyaretinde Cevizli Çeşme Mahallesi'nden oturan görme özürlü ve hasta 64 yaşındaki Mehmet Çapar'a devletin yardım elini uzatarak, tüm ihtiyaçlarını karşılayacağını söyledi.

Akli dengeleri yerinde olmayan eşi ve kızıyla birlikte yaşayan Mehmet Çapar'a, Gülek Belediye Başkanı Tekin Çelik'in destekleriyle yeni ev yapılacak. Çapar'ın tedavi masrafı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nca karşılanacak.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Ekim 2008 Cumartesi 19:13:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?