5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Gözler Çorumspor maçında

Mersin İdmanyurdu Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Murat Altındere, yarın deplasmanda karşılaşacakları Çorumspor'u yenerek şampiyonluk hedefine emin adımlarla ilerleyeceklerini söyledi.

Mersin İdmanyurdu Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Murat Altındere, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Tüm stratejilerini Mersin İdmanyurdu'nun başarısı üzerine kurduklarını belirten Altındere, hedeflerinin önce Bank Asya 1. Lig, ardından da Turkcell Süper Lig olduğunu vurguladı.

Bu hedefe ulaşmak için tüm Mersinliler ile birlik ve beraberlik içerisinde hareket edeceklerini ifade eden Altındere, doğru zamanda doğru işler yaparak kulübün menfaatleri doğrultusunda hareket edeceklerini söyledi.

Bu doğrultuda basınla da sürekli temas halinde olacaklarını ifade eden Altındere, "Son zamanlarda Mersin İdmanyurdu çok eleştiriliyor. Demokratik toplumlarda eleştiri olabilir, ancak eleştirinin dozunu kaçırmamak gerekiyor" dedi.

Altındere, toplantıda ayrıca kulübün resmi internet sitesinin kurulum aşamasında olduğunu dile getirerek, bundan sonra resmi internet sitesi aracılığıyla kesintisiz bir iletişim sağlanacağını kaydetti. Altındere, futbolculara 39 bin lira prim verdiklerini de sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 7 Şubat 2009 Cumartesi 15:07:14
Güncelleme :7 Şubat 2009 Cumartesi 15:18:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?