2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Gözler yükselme gurubuna çevrildi

TFF 2. Lig 3. Grup'ta play-off'a yükselen Mersin İdmanyurdu'nda gözler Yükselme Grubu'na çevrildi.

Hazırlıklarını günde çift idmanla sürdüren Kırmızı-lacivertli ekipte transfer çalışmaları da büyük bir gizlilikle devam ediyor.
Teknik Direktör Ercan Albay, grup maçlarının bitimine 3 hafta kala play-off'a yükselmeyi garantilediklerini, bu nedenle son maçlarda fazla forma şansı bulamayan oyuncularla sahada mücadele ettiklerini hatırlattı. Kırşehirspor ve MKE Kırıkkalespor karşısında alınan mağlubiyetlerin hiçbir haklı gerekçesinin olmadığını belirten Albay, "Her maça kazanmak için çıkıyoruz ve bunun için sahada mücadele veriyoruz. Ancak son 2 haftada kazanabileceğimiz maçları kaybettik. Bu maçlar her ne kadar bir ölçü olmasa da oyuncularımın ortaya koyacağı performans beni yakından ilgilendiriyor" dedi.

Play-off'a her açıdan hazır olmak istediklerine dikkat çeken Albay, bu nedenle de hazırlık dönemini en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştıklarının altını çizdi. Futbolculara verilen iznin sona erdiğini ve Cumartesi gününden bu yana günü çift antrenmanla geçirdiklerini söyleyen Albay, sakat ve cezalı oyuncuların dışında tam kadro çalıştıkları, antrenmanların da daha çok kondisyon ağırlıklı geçtiğini belirtti.

Transfer çalışmalarıyla ilgili de değerlendirmede bulunan Ercan Albay, bu konuda yönetimle sürekli görüş alışverişinde bulunduklarını ifade ederek, "Play-off öncesinde gelenler ve gidenler olacaktır. Şu anda değerlendirme aşamasındayız. Her kulüp gibi bizim de ilgilendiğimiz ve yakından takip ettiğimiz bazı isimler var. Transfer çalışmalarını büyük bir gizlilikle yürütüyoruz. Eksikliği hissedilen ve uygun görülen bölgelere gereken transfer yapılacaktır. Bu noktada takıma katkı sağlayacak oyuncular
üzerinde yoğunlaşıyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Aralık 2008 Çarşamba 16:52:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?