4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Grafik tasarım kursu sona erdi

GRAFİK TASARIM KURSU SONA ERDİ

Mersin Üniversitesi (MEÜ) Sürekli Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen; 'Grafik Tasarım Kursu' tamamlandı. Kursta başarılı olanlara da düzenlenen törenle sertifikaları takdim edildi.

15 Mart'ta 8 kursiyerin katılımıyla başlayan kursla birlikte 'Adobe Indesing' ve 'Adobe Photoshop' eğitimi verildiği belirtilirken, kursiyerlerin de eğitim programının tamamlanmasının ardından gerçekleştirilen sınavı başarıyla tamamladığı ve sertifika almaya da hak kazandığı vurgulandı.

Kursla ilgili olarak açıklamalarda bulunan MEÜ Öğretim Elemanı Mehmet Acar, "Öğrencilerimizle birlikte yaptığımız derslerde Adobe Indesign ve Adobe Photoshop programlarını öğrettik. Öğrencilerimiz, kurs süresince dergi, gazete, afiş, kitap kapağı gibi birçok grafik tasarımında bulunarak, teoride öğrendiklerini pratikte de sınama fırsatı buldu" dedi.

Kursiyerlerse yapmış oldukları çalışmaların kendilerini mutlu ettiğini dile getirerek, öğrendikleri programlar ile daha profesyonel grafik ürünler tasarlayabileceklerini kaydetti. Konuşmaların ardından öğrencilere sertifikalarını Mehmet Acar takdim etti.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Haziran 2010 Salı 11:03:04
Güncelleme :22 Haziran 2010 Salı 12:19:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?