5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Grup İncesaz'dan muhteşem konser


Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından 3.'ncüsü düzenlenen Mersin Türk Müziği Festivali'nde finale doğru yaklaşılırken, etkinliğin üçüncü gecesinde Grup İncesaz sahne aldı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre Sarayı'nda gerçekleştirilen etkinlikte kendilerine özgü müzikleri icra eden Grup İncesaz'a solist Dilek Türkan eşlik etti. Türk televizyonlarında yayınlanan 'İkinci Bahar', 'Ekmek Teknesi', 'Çınaraltı ve Sev Kardeşim' gibi birçok dizinin müziklerini de yapan Grup İncesaz, yaklaşık 2 saat kaldıkları sahnede Mersinli sanatseverlerden büyük alkış aldı.

1996 yılında müzik hayatına başlayan Grup İncesaz ve solist Dilek Türkan gecede, 'Eski Nisan', 'Eylül Şarkıları', 'İstanbul'a Dair', 'Mazi Kalbimde', 'Elif', 'İkinci Bahar' ve 'Kalbimdeki Deniz' isimli albümlerinden sevilen parçaları icra ettiler.

Konserin sonunda sahneye gelerek solist Dilek Türkan ve Grup İncesaz ekibini tek tek kutlayan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, 3. Mersin Türk Müziği Festivali'ne katkılarından dolayı grubun kurucusu ve üyelerinden Cengiz Onural'a grup adına plaket takdim etti.

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Mersin Türk Müziği Festivali, 16 Mayıs 2009 Cumartesi günü saat 20.30'da Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre Sarayı'nda gerçekleşecek olan ve Nusret Yılmaz ile Seda Gülbeyaz'ın sahne alacağı Türk Müziği'nde Tangolar ve Kantolar ile son bulacak.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Mayıs 2009 Cuma 19:24:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?