30
Nisan
2024
Salı
MERSİN

Gülben Ergen büyüledi

GÜLBEN ERGEN SİLİFKELİLERİ COŞTURDU

Mersin'in Silifke ilçesinde 38.'si ''Akgöl Mavi Yengeç Yılı" sloganıyla gerçekleştirilen Uluslararası Silifke Kültür Haftası'nın ilk gününde sahne alan Gülben Ergen, verdiği konserle hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Her yıl olduğu gibi bu yılda Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü binası önünde kurulan sahnede ücretsiz konser etkinliklerinin ilkinde Gülben Ergen sahne aldı. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Ergen, verdiği konserle alanı dolduran binlerce hayranına unutulmaz bir gece yaşattı. Sahnede kaldığı süre içerisinde havanın sıcak olmasından dolayı Ergen, sahneye kurulan vantilatörle serinlemeye çalıştı. Ergen, zaman zaman da sahneye çıkan küçük hayranlarıyla buluştu.

Sanatçı Ergen'e konser arasında Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel tarafından günün anısına teşekkür belgesi, sanatçının fotoğrafının bulunduğu plaket ve çiçek verildi. Sanatçı ise plakette kendi fotoğrafını görünce önce şaşırdı, sonra Başkan Öngel'e teşekkür etti.

Başkan Öngel, verdiği muhteşem konserden dolayı sanatçı Ergen'e teşekkür ettiğini söyledi. Ergen ise, kendisini davet eden Başkan Öngel'e teşekkür edip, Silifke'de binlerce hayranı karşısında konser vermekten dolayı mutlu olduğunu, bu günü hiçbir zaman unutmayacağını kaydetti.

Konserin sonlarına doğru ise Ergen, Kültür Haftası programının akşam programı sunuculuğunu yapan Çiğdem Tunç ile hasret giderdi. Hayranlarının yoğun alkış temposu ve havai fişek gösterisiyle sahneye çıkan Ergen, yine hayranlarının yoğun alkışlarıyla sahneden ayrıldı.

GÜLBEN ERGEN SİLİFKELİLERİ COŞTURDU
GÜLBEN ERGEN SİLİFKELİLERİ COŞTURDU
GÜLBEN ERGEN SİLİFKELİLERİ COŞTURDU
İHA
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2011 Cumartesi 15:29:04
Güncelleme :2 Temmuz 2011 Cumartesi 15:44:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?