3
Mayıs
2024
Cuma
MERSİN

Gülnar'a gıda yardımı

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, orman yangınının devam ettiği Gülnar'a 5 bin koli gıda paketi ve ekmek gönderdiklerini belirtti.

Gülnar'da önceki gün başlayan ve halen devam eden orman yangınına İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı yangın söndürme araçları ve personelini sevk eden Mersin Büyükşehir Belediyesi, ayrıca yangından dolayı mağdur olan vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için bölgeye gıda paketleri gönderdi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, yangında ölen vatandaşlara Allah'tan rahmet diledi. Yangının duyulmasının hemen ardından çevre il ve ilçelerden bölgeye giden itfaiye araçları ve personeli içinde Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Teşkilatı'nın da bulunduğunu kaydeden Özcan, yangının yerleşim yerlerine sıçramasından dolayı birçok ailenin evlerini boşalttığı haberini aldıklarını ifade etti.

Yangın bölgesindeki gelişmeleri yakından takip ettiklerini belirten Özcan, mağdur olan vatandaşların gıda ihtiyaçlarını karşılamak üzere Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin gıda paketlerini taşıyan TIR'ların ve kamyonların bölgeye sevk edildiğini ifade etti.

Bölgeye 5 bin koli gıda paketi ve ekmek gönderdiklerini belirten Özcan, tüm Gülnar halkına geçmiş olsun dileklerini sunarak her zaman yanlarında olacaklarını kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2008 Salı 18:50:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?