2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Güzellik uzmanları sertifikalarını aldı

Erdemli Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde açılan Güzellik Uzmanlığı Kursunu başarıyla tamamlayan 17 kursiyere düzenlenen törenle sertifikaları verildi.

Erdemli Şahika Güzellik Merkezinde gerçekleşen sertifika törenine Erdemli Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcı Fikriye Çelik ile Selma Kılıç, Güzellik Uzmanlığı Kurs öğretmeni Naile Serin ve kursiyerler katıldı.

Güzellik Uzmanlığı Kurs öğretmeni Naile Serin, gelişim, değişim ve teknolojiye ayak uydurabilmek için eğitime önem verilmesi gerektiğini belirterek, "Bilgilerimizi kursiyerlerimize aktararak, onlarında bir meslek edinmelerini sağlamanın yanında günlük olarak yaptıkları cilt bakımlarını daha bilinçli yapabilmelerini, kendi makyajlarını kendilerinin yapabilmesini ve en önemlisi de ihtiyaç duyulan eleman sıkıntısını ortadan kaldırmayı hedefledik" dedi.

Erdemli Halk Eğitim Müdür Yardımcısı Fikriye Çelik ise 2007-2008 eğitim-öğretim yılı içerisinde şuan itibariyle 3 bin 740 kursiyerin kurslara katıldığını, rakamların memnuniyet verici olduğunu kaydetti.

Konuşmaların ardından 400 saatlik kurs süresince eğitim gören ve kursu başarıyla bitiren 17 kursiyer sertifikalarını Erdemli Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Fikriye Çelik ve Selma Kılıç’ın elinden aldı.

 

iha
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2008 Perşembe 10:10:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?