1
Mayıs
2024
Çarşamba
MERSİN

Habibe sır oldu!

MERSİN’de bir kız arkadaşıyla gezmeye gidiyorum diye evden çıkan Harran Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Hemşirelik Bölümü 1’inci sınıf öğrencisi 18 yaşındaki Habibe Çelik, kayıplara karıştı.

17 Eylül’de Tozkoparan Mahallesi’ndeki evlerinden adı Çiğdem olarak bilinen kız arkadaşıyla ’çarşıyı gezmeye gidiyoruz’ diye birlikte ayrılan Habibe Çelik, bir daha eve dönmedi. Kızlarının eve gelmemesi üzerine gidebileceği akrabaları ve adresleri arayan beyaz eşya tamircisi baba 49 yaşındaki Süleyman Çelik ve ev kadını anne 48 yaşındaki Müzeyyen Çelik, sonuç alamadı.

BANKADAN 300 LİRA PARA ÇEKTİ

Çevresinde iyilikseverliği ve güzelliğiyle tanınan hemşire adayı Habibe Çelik’in bulunması için ailesi polise başvurdu. Polisin çevrede yaptığı araştırmada Habibe Çelik’in yanındaki kız arkadaşı ile bir bankanın ATM’sinden 300 lira çektiği belirlendi ve güvenlik kamerası görüntüleri incelemeye alındı. Mersin polisi, Habibe Çelik’in bulunması için çok yönlü araştırma başlattı.

’HAYATINDAN ENDİŞE EDİYORUZ’

40 gündür Habibe Çelik’ten hiçbir haber alamayan baba Süleyman ve anne Müzeyyen Çelik, perişan oldu.

Kızının üniversiteye kaydını kendi eliyle yaptırdığını anlatan gözü yaşlı baba Süleyman Çelik, "Ek tercihinde okulu kazandı. Ancak, okulu kazandığının belgesi bize gelmeden iki gün önce kayıplara karıştı. Şu anda ek tercihte yerleştirildiğinden bile haberi yok. Aramızda hiç bir sorun yoktu. Nasıl bir anda kayıplara karıştı anlam veremedik. Eve gelen kız arkadaşı ile ayrıldı. Akşam evine dönmedi. Çevrede gitmediğim, aramadığım yer kalmadı, polise haber verdik, her yerde arıyoruz. Hayatından endişe ediyoruz" dedi.

Kızının fotoğrafına bakarak teselli bulmaya çalışan anne Müzeyyen Çelik ise "Kızım ne olursun evine dön! Hiç bir şekilde sana kızmayacağız. Sen bizim canımızın bir parçasısın. Seni çok seviyoruz" diyerek mesaj gönderdi.

...
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2011 Perşembe 12:59:26
Güncelleme :28 Ekim 2011 Cuma 17:16:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?