5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Hainler otomobille polise saldırdı

Mersin'de, bölücü terör örgütü yandaşlarının gösterileri sırasında polisin "dur" ihtarına uymayan bir otomobil, çevik kuvvet ekibinin arasına daldı.

Bir çevik kuvvet polisinin yaralanmasına neden olarak kaçan şahıslar, daha sonra otomobili başka bir mahallede terk ettiler.

Olay, Güneş Mahallesi Halil İbrahim Camii Sokak'ta meydana geldi. Mersin'deki korsan gösteriler sırasında göstericilere müdahale eden çevik kuvvet ekipleri, yoldan geçen 33 D 5085 plakalı otomobilden şüphelenerek durdurmak istedi. Ancak polisin "dur" ihtarına aldırış etmeyen siyah renkli otomobil, süratle çevik kuvvet ekibinin arasına daldı. Diğer polisler üzerlerine gelen araçtan kurtulmayı başarırken, Veysel Altunsöz adlı polis memuru otomobilin çarpması sonucu yaralandı. Meslektaşları tarafından Mersin Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralı polis, burada tedavi altına alındı.

Bu arada, polislerin arasına dalan otomobil ise kaçtı. Kaçan otomobil bir süre sonra Demirtaş Mahallesi'nde bir ara sokakta terkedilmiş halde bulundu.
Polis, otomobildeki kişilerin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

iha
Yayın Tarihi : 15 Şubat 2009 Pazar 23:34:08
Güncelleme :15 Şubat 2009 Pazar 23:42:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
türk vatandası IP: 78.164.19.xxx Tarih : 16.02.2009 14:08:52

ne hallere düştük yaaa polisimizin yetkilerini elinden alırsanız böyle olur iştee,,, polis+asker bu ülkede düşman oldu ,pkk mecliste aDAM ,,bu ülke nereye dogru gidiyor soruyorum?