2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Hakem başından yaralandı

Mersin Amatör Küme’de Alataspor ile Tarsus Kanalspor arasında oynanan maçın 88. dakikasında yan hakem Onur Duman, tribünden atılan taşla başından yaralandı.

Yan hakem Onur Duman’a ilk müdahale saha içerisinde yapılırken, karşılaşma yaklaşık 15 dakika durdu. Güvenliğin sağlanmasının ardından maçın hakemi Can Solmaz, yardımcı hakem Oğuzhan Tek ile yeniden sahaya çıktı. Son 2 dakikayı oynatan Can Solmaz, daha sonra karşılaşmayı bitirirken, karşılaşma konuk takım Kanalspor’un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Mersin’de amatör kümede Alataspor ile Tarsus Kanalspor Erdemli Futbol Sahası’nda karşı karşıya geldi. Konuk ekip Kanalspor’un 1-0 üstünlüğüyle devam eden karşılaşmanın 88. dakikasında yan hakem Onur Duman, tribünden atılan taşla başından yaralandı. Yan hakem Onur Duman’a ilk müdahale sahada yapıldı. Olaylar nedeniyle karşılaşma yaklaşık 15 dakika ertelendi. Güvenliğin sağlanmasının ardından maçın hakemi Can Solmaz, yardımcısı Oğuzhan Tek ile yeniden sahaya çıktı. Maçın hakemi Cem Solmaz, son 2 dakikayı oynattıktan sonra karşılaşmayı bitirdi. Karşılaşma konuk takım Kanalspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Alataspor Kulübü Başkanı Serkan Tanrıkulu, hakemlerin yanlı ve taraflı maç yönettiği için taraftarların çileden çıktığını savunarak, "Hakemlerin bu şekildeki hareketlerinden Alataspor’u ligde istemediklerini çıkartıyoruz. Ancak şunu bilmeleri gerekir ki Alataspor’u sahiplenecek yönetim de var, kulüp de var" dedi. Tanrıkulu, hiçbir zaman hakemlerin kişiliklerine sözlerinin bulunmadığını, ancak tepkilerinin yanlı hareket etmelerinden kaynaklandığını sözlerine ekledi.

MERSİN (İHA) -
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2004 Pazar 10:13:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
bayram IP: 85.98.241.xxx Tarih : 25.03.2008 13:20:30

onlem alınması lazım artık bunlara. Türkiyede seyirci kültürünün oturması gerekiyor.