5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Hakem cinayetinde sır perdesi

Mersin'de, bir voleybol gözlemcisinin sokak ortasında tartıştığı voleybol hakemini evine götürüp tabancayla vurarak öldürdükten sonra intihar etmesiyle ilgili soruşturma sürüyor.

Mahmudiye Mahallesi 4816 Sokak'ta meydana gelen olayın ardından cenazeler, otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Her 2 cenazenin de bugün toprağa verileceği ifade edilirken, öldürülen voleybol hakemi Didar Hayta'nın (26) sık sık, gözlemci Kamil Kaçamaklı'nın (61) evine geldiği öğrenildi.

Olay günü de Kamaçaklı'nın, Hayta'yı cep telefonuyla arayarak yanına gelmesini istediği ifade edildi. Olayda kullanılan silahın, gözlemci Kamil Kaçamaklı'nın ruhsatlı tabancası olduğu belirtilirken, olayın nedeni konusundaki soruşturmanın ise sürdüğü kaydedildi.

Bu arada, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün, 2006 yılında Voleybol Federasyonu'na bir rapor göndererek, gözlemci Kaçamaklı'nın bazı uyumsuz davranışları nedeniyle görevden alınmasını istediği, ancak federasyondan 'yeterli delil olmadığından kovuşturmaya gerek olmadığı' yönünde cevap geldiği ileri sürüldü.

Mahmudiye Mahallesi'nde dün meydana gelende olayda, voleybol gözlemcisi Kamil Kaçamaklı, sokak ortasında tartıştığı voleybol hakemi Didar Hayta'yı sürükleyerek bir evin içine soktuktan sonra kafasına 2 kurşun sıkarak öldürmüş, ardından da aynı tabancayla intihar etmişti. 


 

İHA
Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2009 Pazartesi 13:56:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?