5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Hakim kazada hayatını kaybetti

KAZADA ÖLEN HAKİME HAZİN TÖREN

Mersin'in Davultepe beldesinde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Erdemli 2. Asliye Ceza Mahkemesi Hakimi Erdoğan Bozkurt'un cenazesi, düzenlenen törenin ardından memleketi Gaziantep'e gönderildi.

Dün gece geç saatlerde kendisine ait otomobille Mersin merkezden evine dönerken Davultepe beldesinde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Erdemli 2. Asliye Ceza Mahkemesi Hakimi Erdoğan Bozkurt'un cenazesi, Erdemli Devlet Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Bozkurt için sabah Erdemli Hükümet Konağı'nda tören düzenlendi. Törende konuşan Erdemli Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Gül, "Kendisi ile kısa bir zaman önce tanıştık. Çok iyi bir arkadaşımızdı. Kimseleri incitmezdi. Kimseleri yok deyip geri çevirmezdi. Ne yazık ki üzücü bir kaza onu aramızdan aldı. Kendisine Allah'tan rahmet, geride kalanlarına ve arkadaşlarına da başsağlığı diliyorum" dedi.

Tören sırasında Bozkurt'un babası Halil Bozkurt güçlükle ayakta dururken, iş arkadaşları da gözyaşlarına boğuldu. Erdemli Müftüsü Mustafa Topal'ın okuduğu dualarla cenaze aracına konulan Bozkurt'un cenazesi, toprağa verilmek üzere memleketi Gaziantep'e gönderildi.

KAZADA ÖLEN HAKİME HAZİN TÖREN
İHA
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2009 Pazar 12:45:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?