2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Halk Eğitim kurslarına yoğun ilgi

Silifke Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan emlakçılık ve tıp sekreterliği kursları yoğun ilgi görüyor.

Göksu Anadolu Lisesi'nde açılan 100 saatlik emlakçılık kursuna 37, 80 saatlik tıp sekreterliği kursuna ise 80 kursiyer katıldı.

Halk Eğitim Merkezi Müdür Vekili Tahsin Şahin, 3 Haziran 2008 tarihinde sona erecek emlakçılık kursunda kursiyerlere Avukat Aydın Kurt tarafından emlakçılığın hukuki boyutu, Emekli Harita Mühendisi Ömer Ceylan tarafından emlak tapu ve kadastro işlemleri, şehir plancısı Ender Kazman tarafından şehir planlama, Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürü Halil Akbaş tarafından da iletişim konularında bilgi verileceğini söyledi.

5 Hazarin 2008 tarihinde sona erecek tıp sekreterliği kursu hakkında bilgi veren Şahin, "Sağlık sektöründe çalışan ve çalışmayı düşünenlere yönelik olan tıp sekreterliği kursu Sağlık Meslek Lisesi öğretmenleri Muharrem Erman ve Cuma Mutlu tarafından veriliyor. Tıp sekreterliği kursunda kursiyerlere hastayı muayeneye hazırlama ve kabul işlemlerini yapma, hasta dosyası işlemlerini yapma, tıbbi ve idari dokümanları hazırlama, istatistiki dokümanları hazırlama modülleri konusunda eğitim veriliyor" dedi.

.
Yayın Tarihi : 9 Mayıs 2008 Cuma 09:54:10
Güncelleme :9 Mayıs 2008 Cuma 09:55:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?