5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

'Halk Günü' toplantısı ilgi gördü

Mersin'in merkez ilçesi Akdeniz Belediye Başkanı Mehmet Fazıl Türk, halkın, kendilerini ailelerinden biri gibi gördüğünü söyledi.

Akdeniz Belediye Başkanlığı tarafından Nisan ayında başlatılan 'Halk Günleri' devam ediyor. Vatandaşlar, Haziran ayının üçüncü 'Halk Günü' toplantısına da yoğun ilgi gösterdi. Çeşitli imar konuları ile iş taleplerinin ağırlıklı olduğu toplantıda, farklı konular da gündeme geldi.

Akdeniz Belediye Başkanı Türk, ihtiyaç sahibi bir vatandaşın evinin onarımını üstlenirken, bir diğer vatandaşın ailesi ile birlikte İstanbul'a gitmesini sağladı.

Özürlü bir vatandaşa, çalınan elektrikli aracının bulunması yada yeni bir araç temin edilmesi için yardım sözü de veren Türk, “Elbette bütün sorunlara çözüm bulmak olanaksız. Ancak en azından sorunları dinlemek ve insanlarımızı doğru yönlendirmek de bizim görevimizdir. Akdeniz Belediye Başkanı olarak görevde bulunduğum süre içerisinde 'Halk Günü' uygulamamız aralıksız devam edecek. Ben bu vesile ile bizlere güvenen ve bizleri ailelerinden biri gibi görerek dertlerini açan halkımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Haziran 2009 Cuma 11:23:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?