5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

'Halk Günü' uygulamasına devam

Mersin'in merkez ilçesi Akdeniz Belediye Başkanı Fazıl Türk, belediyenin kapısının her zaman halka açık olduğunu ifade ederek, uygulamaya koydukları 'Halk Günü Toplantıları'nın da önümüzdeki dönemde yapılacak çalışmalara ışık tuttuğunu söyledi.

Fazıl Türk, 29 Mart yerel seçimlerinin ardından başkanlık görevine geldiği hafta başlatmış olduğu; 'Halk Günü Toplantıları'nı sürdürüyor. İlçe sakinlerini makamında ağırlayarak, sorun ve sıkıntılarını dinleyen Türk, belediyenin kapısının her zaman halka açık olduğunu vurguladı. Kendilerinin de yerel yöneticiler olarak halkın mevcut sorunlarına çözüm üretme adına göreve geldiklerini vurgulayan Türk, belediyenin imkanlarını en iyi şekilde kullanarak, bunu halkın hizmetine en iyi şekilde sunma gayreti içinde olduklarını anlattı.

Türk, "Belediye binasından adımını içeriye atan her vatandaşımızın sorununu çözebilmek için Çözüm Masası'ndan tutun da Özel Kalem Müdürlüğü, Başkan Yardımcılarımız ve ilgili müdürlükler gerekli çaba ve özveriyi gösteriyor. Belediyeye gelemeyenlerse web sitemiz aracılığıyla bize ulaşıp, dilek ve temennilerini de iletiyor. Biz de tarafımıza iletilen sorun ve şikayetleri değerlendirerek, en kısa sürede çözüme kavuşturmaya çalışıyoruz. Başlatmış olduğumuz 'Halk Günü Toplantısı', aynı zamanda da önümüzdeki dönemde ilçede yapacağımız çalışmalara da ışık tutuyor. Herhangi bir planlama yapılırken, bize ileten istek ve şikayetleri de göz önünde bulunduruyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Ağustos 2009 Çarşamba 18:31:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?