5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Halo dayı öğrencilerle buluştu

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin Halo Dayısı Sönmez Atasoy, yakın arkadaşı Prof. Dr. Durmuş Tezcan ile Silifke'ye gelerek Taşucu Prof. Dr. Durmuş Tezcan Lisesi öğrencileri ile söyleşiye katıldı.

Söyleşiden önce konuşan Silifke Kaymakamı Ahmet Beyoğlu, bugün en mutlu günlerinden birini yaşadığını belirterek, "Yıllar önce dersime giren Durmuş Tezcan hocamla bir araya gelmek beni çok mutlu etti. Teşrifleri ile bizi son derece onurlandırmışlardır. Sönmez Atasoy'u yıllar öncesinden biliriz. 80'li yıllarda oynadığı diziler dün gibi hafızamda" dedi.

"Sönmez Atasoy benim ağabeyimdir" diyen Prof. Dr. Durmuş Tezcan da, "Kendisi eşsiz bir insandır. Çok yoğun çalışma programı içinde buraya gelerek beni çok mutlu etmiştir. Siz gençlerden üstadı dinlerken edebiyatın derinlerine gitmenizi istiyorum" diye konuştu.

Çok sayıda yazarın şiirlerinden derlenen iki şiir kitabını okulun kütüphanesine hediye eden Sönmez Atasoy, öğrencilere; yapabilecekleri hayallerinin peşini bırakmamaları konusunda tavsiyelerde bulundu.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2009 Salı 14:51:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?