4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Haluk Levent konserinde kavga

Rock müzik sanatçısı Haluk Levent'in Mersin'in Kazanlı Beldesi'nde verdiği konserde kavga çıktı. Sanatçı, kavga eden gençlere, "Bizi cumhuriyet sevdalılarıyla baş başa bırakın" diye seslendi. 

Haluk Levent, Kazanlı'da yeni belediye hizmet binasının açılışı ve 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları çerçevesinde bir konser verdi. Sanatçı şarkılarını seslendirdiği sırada platformun önünde bulunan bir grup genç, bilinmeyen nedenle kavgaya tutuştu. Gençlerin kavga ettiğini gören sanatçı, söylediği parçayı tamamladıktan sonra gençlere dönerek, "Güzel şarkılar söylerken, birbirine yumruk atan gençlere bir tavsiyem var. 

Delikanlılık zamanı şu anda gözünün üstüne iki tane yumruk atmak değil. Yürek varsa, gidişatı çok kötü olan şu ülkemizin aydınlığı için savaşın. Yok sen bana ters baktın, yok kızıma baktın, yok omuz attın gibi tartışmalar yapanların Haluk Levent dinleyicilerinin arasında işi yoktur. Lütfen burayı terk etsinler. Bizi ülke sevdalıları ve cumhuriyet sevdalılarıyla baş başa bıraksınlar" dedi. 

Kavga eden gençlerin alandan ayrılmasının ardından konserine devam eden Haluk Levent, kendisini izlemeye gelen Kazanlı halkını söylediği şarkılarla coşturdu. Kazanlı Belediye Başkanı Kenan Yıldırım da konseri izleyen gençlerin arasına katılarak, onlarla birlikte eğlendi. 2 saat süren konseri yaklaşık 4 bin kişi izledi.
İHA
Yayın Tarihi : 31 Ağustos 2006 Perşembe 11:41:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?