2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Haluk Levent Mersinliler için hangi şarkıyı okudu ?

Ünlü rock müzik sanatçısı Haluk Levent, Mersin’de düzenlenen konserde, hayranlarına unutulmaz anlar yaşattı. Ünlü sanatçı hareketli parçaları ile sevenlerini coşturdu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları çerçevesinde düzenlenen Haluk Levent konseri, Cumhuriyet Alanı’nda yapıldı.

Yaklaşık 15 bin kişinin katıldığı konseri, Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan ile Emniyet Müdür Vekili Süleyman Ekizer de izledi. Saat 20.30’da başlayan konserde, ünlü sanatçı Haluk Levent, birbirinden güzel parçalarını seslendirdi.

Sanatçının hareketli parçaları ile çılgınca dans ederek eğlenen gençler, zaman zaman sahneye çıkarak ona eşlik etti. Sahnede, parça aralarında kısa konuşmalar yapan Haluk Levent, Mersin’e sık sık geldiğini hatırlatarak, kendini Mersinli gibi gördüğünü ifade etti.

Konser sonunda sahneye çıkan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, sanatçıya gençlerle iyi iletişim kurduğu için hayran olduğunu söyledi ve bir teşekkür plaketi sundu. Sahnede bir sürprizi olduğunu belirten Özcan, "Sevemedim Karagözlüm" isimli şarkıyı Mersinliler için seslendirdi. Sıcak bir atmosferde gerçekleşen konser, sanatçının hareketli parçalarıyla olaysız sona erdi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2005 Cuma 14:56:56
Güncelleme :20 Mayıs 2005 Cuma 15:31:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?