4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Haluk Levent sözünü tutacak

HALUK LEVENT YAZ TATİLİNİ ERDEMLİ'DE GEÇİRECEK

Rock müzik sanatçılarından Haluk Levent önümüzdeki yaz tatilini Mersin'in Erdemli ilçesinde geçireceğini söyledi.

Erdemli Kaymakamı İbrahim Özefe'yi ziyaret eden Levent, "Erdemli'ye olan tutkumu pekiştirmek için hayranlarıma ücretsiz konser vereceğim" dedi.

Geçmiş yıllarda Erdemlili hayranlarına konser için söz verdiğini ve bu konseri önümüzdeki yaz vermeyi düşündüğünü belirten Levent, "Erdemli'ye çocukluğumdan bu yana büyük sevgi duyuyorum. Özelliklede portakal bahçelerini ve mis kokulu çiçeklerini çok özledim. Kısmetse bu yazı Tömük beldesinde 'Kilikya Evleri'nde geçireceğim. Hayranlarıma yeni bestelerimi de buradaki portakal bahçelerinin mis kokulu çiçekleri arasında yapacağım" dedi.

Kaymakam Özefe'nin de görüşleri doğrultusunda konser zamanının belirleneceğini ifade eden Levent, "Bu konseri temmuz ayında gerçekleştirme düşüncesi içindeyiz. Şimdiden hayırlı olsun" diye konuştu.

Erdemli Kaymakamı İbrahim Özefe de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Eserlerinizi bizler de zevkle dinliyoruz. Erdemli her bakımdan güzel bir ilçe. Özellikle son yıllarda yaz aylarında tatil yeri tercihleri arasında ilk sırada gelmeye başladı. Bu yaz ayında sizi de aramızda görmekten mutluluk duyacağız" dedi.

Sanatçıya Mersin'in ve Erdemli'nin doğal ve tarihi dokusundan esinlenerek yeni eserler çıkarması dileğinde bulunan Kaymakam Özefe, konser planı için Haluk Levent'e teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Şubat 2010 Perşembe 11:18:04
Güncelleme :25 Şubat 2010 Perşembe 11:25:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?