2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Hamile kadının katil zanlıları yakalandı

Mersin’de, Tece Beldesi Plaj Yolu üzerinde kafasından tabancayla vurularak öldürülmüş olarak bulunan hamile kadının kimliği belirlendi. Mersin’de, geçtiğimiz Cumartesi günü Tece Beldesi Plaj Yolu üzerinde kafasından tabanca ile vurularak öldürülmüş olarak bulunan hamile kadının kimliği belirlendi. Cesedin, Zeki Kara adlı şahıs ile 1.5 yıldır nikahsız olarak yaşayan 6 aylık hamile Hülya Tubay’a (20) ait olduğu anlaşıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatan Mersin Jandarma Alay Komutanlığı’na bağlı ekipler, öldürülen kadının dini nikahlı eşi Zeki Kara’nın da aralarında bulunduğu 3 kişiyi gözaltına aldı. Yapılan soruşturma neticesi, Kara’nın nikahsız eşini para karşılığı fuhuş yaptırdığı ileri sürüldü.

Kara’nın, jandarmada verdiği ifadesinde, olay günü Hülya Tubay ile çarşıya çıktıklarını, Tubay’ın eve dönerken ablasına gideceğini belirterek kendisinden ayrıldığını söylediği öğrenildi.
Bu arada jandarmanın aralarında iş adamlarının da bulunduğu 8 kişinin ifadesine başvurduğu belirtilirken, şahısların ölen Hülya Tubay ile para karşılığı ilişki kurdukları ileri sürüldü.
Jandarma yetkilileri, soruşturmanın devam ettiğini belirtti.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Şubat 2005 Salı 17:06:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
GAMZE SIKI IP: 85.98.24.xxx Tarih : 5.08.2008 18:36:24

BEN ZEKİ KARAR IN YEĞENİYİM HÜLYA BENİM YENGEM DAYIM ONU HİÇ BİR ZAMAN PARA KARŞILIĞI FUĞUŞA SÜRÜKLEMEDİ VE DAYIM ONDAN BİR BEBEK BEKLİYORDU ADELET YERİNİ BULSUN VE DAYIM HAKSIZ YERE 25 YIL CEZADAN KURTULSUN MİLLET CİNAYET İŞLİYOR BEN YAPTIM DİYOR 6 AY SONRA TAHLİYE OLUYOR BUMUDUR ADALET İNSAN HAKINA SAHİP ÇIKALIM  ARAŞTIRILSIN KİMSE YARGUSUZ KALMASIN BİZİMDE HEM BEBEĞİMİZ HEM YENGEMİZ VEDE DAYIMIZ DAĞILDIK CANIMIZ ACIYOR DAYIMIZI ARAMIZDA GÖRMEK İSTİYORUZ YENGEMİN AİLESİNEDE ALLAH SABIR VERSİN HERKEZ EKTİĞİNİ BİÇER...