4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Hapisten çıktı eski eşini öldürdü

CEZAEVİNDEN İZİNLİ ÇIKTI ESKİ EŞİNİ ÖLDÜRDÜ

Adana'nın Ceyhan Mercimek Yarı Cezaevi'nden izinli olarak bayram tatiline çıkan bir kişi, memleketi Mersin'in Tarsus ilçesine gelerek eski eşini av tüfeğiyle vurarak öldürdü.

Edinilen bilgiye göre, adam yaralama, tehdit ve gasp suçlarından aldığı ceza nedeniyle Adana-Ceyhan Mercimek Yarı Açık Ceza Evinde tutuklu bulunan Bülent Ö. (37), bayram nedeniyle 10 günlük izin alarak memleketi Mersin'in Tarsus ilçesine geldi. Bülent Ö., Kurban Bayramı'nın ilk günü olan 16 Kasım tarihinde, şiddetli geçimsizlik nedeniyle 3 yıl önce ayrıldığı eski eşinin ailesi ile birlikte yaşadığı Yeşil Mahalle 4207 Sokak No 7'deki eve geldi ve pişman olduğunu söyleyerek, yeniden barışmak istediğini

ifade etti. Bir tekstil atölyesinde çalışan ve 3 çocuğuyla birlikte annesinin evinde kalan Betül Zınk (32), eski kocası Bülent Ö.'ye yeniden barışmak istemediğini söyledi. Bunun üzerine sinirlenen Bülent Ö., olay yerinden ayrıldı. Birkaç gün sonra yeniden mahalleye gelen Bülent Ö., ortanca çocuğuna, "Eve git, yedek anahtarı bana getir. Ama kimseye söyleme" dedi. Anahtarı alan Bülent Ö. dün gece saat 02.00 sıralarında eve gelerek, anahtarla kapıyı açıp içeri girdi. Eski eşi Betül Zınk'ın tepkisiyle

karşılaşınca sinirlenen Bülent Ö. yanında getirdiği av tüfeğini 4 kez ateşledi ve olay yerinden kaçtı. Ağır yaralanan Betül Zınk, yakınları tarafından kaldırıldığı Tarsus Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Emniyet güçleri Bülent Ö.'nün yakalanması için geniş çaplı çalışma başlatırken, Betül Zınk'ın cenazesi ise Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

CEZAEVİNDEN İZİNLİ ÇIKTI ESKİ EŞİNİ ÖLDÜRDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2010 Salı 12:05:04
Güncelleme :23 Kasım 2010 Salı 18:06:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?