5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Hasan Saday görevinden ayrıldı

Mersin İl Çevre ve Orman Müdürü Hasan Saday, görevinden ayrıldı. Saday'ın, görevine Çevre ve Orman Bakanlığı'nda devam edeceği öğrenildi.

Konuyla ilgili yazılı açıklama yapan Saday, 29 Haziran 2006 tarihinde başladığı Mersin İl Çevre ve Orman Bölge Müdürlüğü görevinden 15 Mayıs 2009 tarihi itibariyle kendi isteği ile ayrıldığını bildirdi.

Görev yaptığı süre içerisinde Mersin'in kronikleşmiş çevre ve orman konularındaki sorunları üzerinde yoğunlaşarak, çözümleri aşamasında Bakanlıkta edinmiş olduğu bilgi ve tecrübeleri uygulamaya gayret gösterdiğini belirten Saday, "Bir çok problem el birliği, güç birliği, gönül birliği yapılarak çözüme kavuşturulmuştur. Hizmet verdiğim süre içerisinde asli görevlerimin yanı sıra görev yaptığım personelin sosyal paylaşımı, uzmanlaşması ve eğitimi üzerinde titizlikle durdum. Bu kapsamda yapmış olduğum çalışmaların ilimize ve Müdürlüğümüze katkı sağlayacağı inancındayım" dedi.

Bundan sonraki görevini Bakanlık birimlerinde yürüteceğini ifade eden Saday, görev yaptığı süre içerisinde çalışmalara destek veren herkese teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Mayıs 2009 Cuma 18:57:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?