5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Hastalarla sohbet etti

AK Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Eyiceoğlu, ne söz verildiyse bunu yerine getireceklerinin altını çizerek, kentin kaderini değiştirebilme noktasında da ak belediyeciliğin göreve gelmesinin de bir zorunluluk olduğunu savundu.

Seçim çalışmalarını sürdüren Mustafa Eyiceoğlu, AK Parti İl Başkanı Abdullah Altın ile birlikte Mersin İl Emniyet Müdürlüğü ile Toros Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti. Başhekim Op. Dr. Cavit Göktaş ile birlikte hasta odalarını gezen Eyiceoğlu, hastaların sorun ve şikayetlerini dinleyerek, onlara acil şifa dileklerini iletti. Hastane personeliyle de öğle yemeğinde bir araya gelen Eyiceoğlu, burada yapmış olduğu konuşmasındaysa belediye başkanlığı görevine getirilmesi halinde hayata geçireceği proje ve yapacağı çalışmalar hakkında da bilgi verdi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan'ın, kente katkı sunamadığını ve kent insanının en temel belediyecilik hizmetlerinden dahi yoksun bırakıldığını ileri süren Eyiceoğlu, bu duruma bir son verilebilmesi için de ak belediyeciliğin Mersin'de hakim olması gerektiğini söyledi. Mustafa Eyiceoğlu, "29 Mart sonrası Mersin'i dünya kentlerinden birisi yapmak sizin elinizde. Şehrimiz son 10 yıl içinde kalkınmada, hizmette, sosyal belediyecilikte derin yaralar aldı. Hizmette eşitliği sağlamak için, ayrımcılığa son vermek için, Mersin'i marka yapabilmek için 'ak belediyeler' için destek istiyoruz" dedi.

Bugün gelinen noktada Mersinlilerin adeta hizmete susadığını savunan Eyiceoğlu, belediye hizmeti adı altında kente yapılanların da makyajdan ibaret olduğunu iddia etti. Mersin'in 'arka şehir' olmaktan kurtarılıp, kentte yaşayan insanların geleceğe güvenle bakabildiği bir noktaya taşıyabilme adına AK Parti'den Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday olduğunu anlattı.

Eyiceoğlu, bu noktada çok zor bir işe soyunduklarının bilincinde olduklarını ancak kendilerinin yapamayacakları hiçbir şeyin sözünü de vermediklerini kaydetti.
"Ne söz veriyorsak onu yapacağız" diyen Eyiceoğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü; "Yerine getirilemeyen hizmetleri tamamlamak, halkımızı mutlu etmek için çok çalışmamız gerektiğini biliyoruz. Vatandaşımızın çektiği sıkıntıya 29 Mart akşamı son verebilmek için, yarınlara umutla bakabilmek için çalışıyoruz." Ayakları yere basan ve uygulanabilir projeler açıkladıklarını dile getiren Eyiceoğlu, Mersin'i başta turizm olmak üzere ticarette, tarımda, taşımacılık ve teknoloji alanında dünya çapında tanınan bir kent haline getirmek istediklerini dile getirdi.
 

iha
Yayın Tarihi : 11 Mart 2009 Çarşamba 15:54:46
Güncelleme :11 Mart 2009 Çarşamba 16:08:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?