30
Nisan
2024
Salı
MERSİN

Hastane önünde arbede

HASTANE ÖNÜNDE ARBEDE

Mersin'de karıştıkları kavga sonrası gözaltına alınan 3 kişi, sağlık raporu için getirildikleri hastanenin önünde olay çıkardı. Polis aracının camına kafa atan bir şüpheli kanlar içinde kalırken, arbedede 1 polisin parmağı kırıldı.

Edinilen bilgiye göre, dün akşam saatlerinde Hal Mahallesi'nde karıştıkları bir kavgadan dolayı gözaltına alınan M.E. ve kardeşi A.E. ile A.D., adliyeye çıkarılmadan önce sağlık raporu için Mersin Devlet Hastanesi'ne getirildi. Burada muayeneleri yapılan 3 şüpheli, daha sonra adliyeye götürülmek üzere Siteler Polis Merkezi'ne ait 33 A 7317 plakalı ekip otosuna bindirildi. Hastane önünde babalarını gören M.E. ve kardeşi A.E., polislerden araca onu da bindirmelerini istedi. Polis buna izin vermeyince

sinirlenen M.E., ekip otosunun camını kafa atarak kırınca başı kanlar içinde kaldı. Kardeşini kanlar içinde gören A.E. ve diğer şüpheli A.D., polise saldırdı. Çevreden gelen diğer polis ekiplerinin desteği ile etkisiz hale getirilmeye çalışılan şüpheliler, polislere zor anlar yaşattı. Polis noktasına götürülen şüpheliler, burada da sakinleşmedi ve polis noktasına zarar verdi.

Polis aracının da hasar gördüğü olayda, Siteler Polis Merkezi'nde görevli polis memuru Turgay Kopmaz'ın parmağı kırıldı. Polis, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

HASTANE ÖNÜNDE ARBEDE
HASTANE ÖNÜNDE ARBEDE
HASTANE ÖNÜNDE ARBEDE
HASTANE ÖNÜNDE ARBEDE
İHA
Yayın Tarihi : 23 Mart 2011 Çarşamba 15:19:02
Güncelleme :23 Mart 2011 Çarşamba 17:12:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?