5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Hat alana sevgililer günü çiçeği

Mersin'de bir işletmeci, "Sevgililer Günü" nedeniyle özel bir kampanya hayata geçirerek, sevgililere 'hat jesti' yaptı. İşletme tarafından 12 TL'lik kontörlü hat alana kırmızı gül, 22 TL'lik hat alana da orkide hediye edildi.

Çankaya Mahallesi Silifke Caddesi üzerinde yer alan Üzüm İş Merkezi'nin zemin katında faaliyet gösteren bir cep telefonu işletmecisi, 'Sevgililer Günü'nde hem genç çiftlerin yüzünü güldürdü hem de satışlarını artırdı. 'Sevgililer Günü' için özel bir kampanya başlatan işletme, günün anlamına uygun olarak orkide ve kırmızı gül hazırlattı.

Söz konusu işletmeden her 12 veya 22 TL'lik kontörlü hat alana hazırlanan çiçekler ücretsiz olarak takdim edildi. İşletme sahibi Alpay Togay, "Sevgililer Günü"nde anlamlı bir kampanyaya imza atıp hem sevgililerin yüzünü güldürmek hem de işletmenin ismini duyurmak için böylesi bir kampanya başlattıklarını ifade ederek, "Çiçekleri özel olarak hazırlattım. Aşk ve sevgi temasını ön plana çıkartarak 50 adet orkide, 100 adet de kırmızı gül hazırlattık. Böylelikle sevgililerin aşklarını tazelemelerine de fırsat sunduk" dedi.

Eşi Cansu Togay ile birlikte çalıştıklarını anlatan Togay, kampanyayla birlikte aynı zamanda da sevgilisine ne hediye alacağını bilmeyenlere de yardımcı olduklarını, böylelikle de sevenlerin sevdiklerine çifte hediye vermesini sağladıklarını dile getirdi. Kampanyaya beklediklerinin üzerinde bir talep olduğunu da sözlerine ekleyen Togay, bu durumun da yapmış oldukları işin ne kadar doğru olduğunu ortaya koyduğunu söyledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2009 Cumartesi 15:42:23
Güncelleme :14 Şubat 2009 Cumartesi 17:53:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?