2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Hatice ninenin yaşam mücadelesi

Mersin'in Silifke ilçesinde tek başına yaşadığı evde zor günler geçiren 85 yaşındaki Hatice Bulut, yetkililerden yardım bekliyor.

Sayağzı Mahallesi, Sübüklümü mevkisinde kaldığı tek odalı evinde yaşam mücadelesi veren 3 çocuk annesi Hatice Bulut, çocuklarının evlenip başka yerlere gittiğinden kendisine bakacak kimsenin olmadığını söyledi.

Yetkililerden en azından bir huzurevine gönderilmesini istediğini söyleyen Bulut, "20 yaşındayken aklıma girdiler. Cahildim eşime kuma gittim. Evim, bahçem, hayvanlarım her şeyim vardı. Eşim çiftçiydi. Benden önce evlendiği eşi de kendisi de 20 yıl önce vefat etti. Dört çocuğumuz oldu birisini kaybettik. Şimdi üç çocuğum var. Çocuklarımın durumu da benden farklı değil. Komşuların yaptığı yemekleri yiyebiliyorum. Onlar bir şey getirirse yerim getirmezse beklerim. Hiçbir şeyim yok. Ne yiyeceğim ne de doktora gidebilecek param" dedi.

Sağ gözü görmeyen ve sol bacağı tutmayan Hatice Bulut, suyunu bile kendisinin içemediğini belirterek, "Yemek yiyemiyorum, suyumu içemiyorum, çok hastayım ama doktora gidemiyorum. Elim ayağım tutmaz. Çok zor durumdayım, şu mübarek ayda hayırseverler bana yardım eli uzatsın" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2008 Salı 12:32:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?