8
Mayıs
2024
Çarşamba
MERSİN

Hayat kadınına tecavüz!

MERSİN’in Tarsus İlçesi’nde otoyolda otostop yapan hayat kadınını zorla dağlık araziye götürüp sırayla tecavüz eden ve serbest bırakmaları karşılığında 1000 YTL'sini alan 3 zanlıdan ikisi tutuklandı. Parayı alıp ortadan kaybolan diğer zanlı aranıyor.

İddiaya göre 32 yaşındaki Hüseyin Çalışır, 30 yaşındaki Cumali Özcan ile 20 yaşındaki Kazım Gölge, Tarsus- Mersin otoyolunda otospot yapan hayat kadını 30 yaşındaki N.G.’nin yanında durdu. 3 arkadaş, kısa süre pazarlık yaptığı N.G.’yi zorla otomobile bindirerek otoyol kenarındaki dağlık alana götürdü. 3 arkadaş, fuhuş yapmaktan sabıkası bulunan N.G.’ye otomobil içinde sabaha kadar sırayla tecavüz etti. 3 arkadaş, sabah da N.G.’yi serbest bırakmak için 3 bin YTL istedi. O kadar parası olmadığını söyleyen N.G., zanlılara kurtulmak için 1000 YTL verebileceğini söyledi. Ardından da bir arkadaşını cep telefonuyla arayarak 1000 YTL istedi.

Bunun üzerine zanlılardan Cumali Özcan, N.G.’nin ilçe merkezindeki arkadaşının yanına giderek 1000 YTL’yi alıp, olay yerinde kalan arkadaşlarına kadını serbest bırakmalarını söyledi. Bu iki kişi de olay yerinden kaçarken perişan halde bıraktıkları kadın devriye görevi yapan jandarma tarafından baygın halde bulundu. Tarsus 70’nci Yıl Devlet Hastanesi’ne götürülerek tedaviye alınan N.G.’nin verdiği ifade üzerine zanlılardan Kazım Gölge ve Hüseyin Çalışır yakalandı. İfadelerinde suçlamaları kabul etmeyen 2 zanlı tutuklanırken, ortadan kaybolan Cumali Özcan’ın yakalanması için çalışmalar sürüyor.

 

DHA
Yayın Tarihi : 11 Aralık 2007 Salı 15:55:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?