4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Hayırsever çiftten eğitime destek

TARSUS’TA HAYIRSEVER ÇİFTTEN EĞİTİME DESTEK

Mersin’in Tarsus ilçesinde hayırsever Zühtü-Gülseren Günaştı çifti anaokulu yapımı için arsa bağışı yaptı.

Tarsus Kaymakamlığı toplantı salonunda yapılan arsa bağışı törenine Tarsus Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan ile Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürü Etem Sarı ve Zühtü-Gülseren Günaştı çifti katıldı.

Kaymakam Gödekmerdan törende yaptığı konuşmada, Tarsus’ta hayırseverlerin eğitime katkılarının diğer il ve ilçelere göre çok daha fazla olduğunu söyledi. Gödekmerden, "Hayırseverlerin katkıları ile Tarsus’ta eğitim kurumlarımızın sayısı her geçen gün biraz daha artıyor. Günaştı ailesinin eğitime yaptıkları bağışlar bizleri çok duygulandırıyor. İstanbul, Çorlu, Mersin ve Tarsus’ta eğitim kurumları yaptıran Günaştı ailesi yine doğup, büyüdükleri topraklara bir kez daha eğitim yardımı yaptılar. Bu da bizi bir kez daha duygulandırdı. Günaştı ailesine tekrar teşekkür ediyor, Allah kendilerinden razı olsun diyorum" dedi.

Zühtü-Gülseren çifti, yapılacak anaokuluna vefat eden damatları Dr. Mehmet Şanlı’nın adının verileceğini belirterek, 300 bin TL değerindeki arsalarını, protokolü imzalayarak Milli Eğitim Müdürlüğüne bağışladılar.

Tarsus Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan’dan eğitime katkılarından dolayı Zühtü-Gülseren çiftine plaket verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Mart 2010 Pazartesi 11:49:02
Güncelleme :8 Mart 2010 Pazartesi 12:00:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?