4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Hedef, 10 bin gül dağıtmak

KUTLU DOĞUMDA HEDEF, 10 BİN GÜL DAĞITMAK

Erdemli Müftüsü Mustafa Topal, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında ilçede 10 bin gül dağıtmayı hedeflediklerini söyledi.

Erdemli Devlet Hastanesine gerçekleştirilen ziyarette Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri ile ilgili bilgi veren İlçe Müftüsü Mustafa Topal, “Bu etkinliklerimizden biride hastalarımızın ziyareti idi. Burada hem hasta ziyareti hem de hastane personelimizi ziyaret ederek kendilerine gül takdim ediyoruz. Oluşturduğumuz gruplardan biri cezaevini diğer gurubumuzda huzurevi ziyaretini gerçekleştiriyorlar. Bugünkü programımızı ziyaretlerle sürdürüyoruz” dedi.

Haftasonu Erdemli Çamlığı’nda büyük bir program gerçekleştireceklerini ifade eden Müftü Topal, “Pazar günü Talat Göktepe Çamlığında gerçekleştireceğimiz etkinlik bütün köylerimizle birlikte insanlarımızı peygamber sevgisi etrafında toplayacak. Hedefimiz ve sloganımız ‘Hz. Peygamberin sevgisi etrafında buluşalım’ olacak. Peygamberimizi, Yörük adeti ile Yörük gönlü ile yad edelim istedik” diye konuştu.

Ziyaret sırasında en çok doğumhaneden etkilendiklerini anlatan Müftü Topal, “Ziyaretimiz sırasında dünyaya gelen ve ilk nefeslerini alan çocukları gördük. Bu çocuklar O’nun adıyla O’nun sevgisiyle doğdular. Peygamber efendimizin doğduğu haftada doğmaları güzel bir olaydır. Bebek sahibi olan aileleri tebrik ediyoruz, Allah bebeklerine uzun ömür versin” şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2010 Cuma 10:59:04
Güncelleme :16 Nisan 2010 Cuma 11:20:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?