2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Hedef, şampiyonluk

Mersin İdmanyurdu Kulübü Başkanı Ali Kahramanlı, takım olarak hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.


Mersin İdmanyurdu'nda yönetim, teknik heyet ve futbolcular düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. İskele Restaurant'ta gerçekleştirilen iftar yemeğinde birlik ve beraberlik mesajları verildi.


Burada bir konuşma yapan Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, Mersin İdmanyurdu'nun başarılı olabilmesi için yönetim olarak var güçleriyle çalışacaklarını ifade ederek, hedeflerinin de şampiyonluk olduğunu söyledi. Kahramanlı, "Hep birlikte bu takımı şampiyon yapacağız. Ben, bizden önceki tüm yöneticilere de teşekkür ediyorum. Biz şu an biriz, beraberiz, yönetimimiz tek ses, tek yürek ve Allah'ın izniyle bu takımı şampiyon yapacağız" dedi.

Konuşmaların ardından bir dönem Mersin İdmanyurdu Kulüp Başkanlığı yapan işadamı Hamit İzol, kırmızı-lacivertli yönetim ve teknik heyetle birlikte gazetecilere de altın rozet hediye etti.


Öte yandan Mersin İdmanyurdu, yarın sahasında oynayacağı Konya Şekerspor maçının hazırlıklarını bugün yapacağı antrenmanla tamamlayarak kampa girecek. Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda saat 15.00'da başlayacak mücadeleyi, Devlet Bakanı ve Mersin Milletvekili Kürşad Tüzmen'in de takip edeceği bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 27 Eylül 2008 Cumartesi 12:40:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?