5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

'Hedefimizde sapma yok!'

TFF 2. Lig Yükselme Grubu'nda mücadele eden Mersin İdmanyurdu'nda, deplasmanda Beykoz 1908 karşısında alınan 1-0'lık mağlubiyetin yaraları sarılmaya çalışılıyor.

Bu hafta kendi evinde lider Bucaspor ile kritik bir maça çıkacak olan Kırmızı-lacivertli ekip, sahadan galip ayrılarak, kaybedilen puanları telafi etmek istiyor.
Teknik direktör Ercan Albay, Beykoz 1908 ile futbolla hiçbir ilgisi olmayan ve adeta tarla gibi bir zeminde mücadele ettiklerini vurgulayarak, elverişsiz saha koşulları içinde yine de iyi mücadele ettiklerini, ancak yakaladıkları net gol pozisyonlarını değerlendiremediklerini söyledi.

Rakibin bulduğu tek gol pozisyonundan sonuç aldığını hatırlatan Albay, kendilerinin ise maçı kurtarıp, 3 puana uzanabilme adına gereken tüm gayreti gösterdiklerini, ancak son vuruşlarda etkili olamadıklarını dile getirdi.

Bu hafta kendi saha ve seyircileri karşısında lider Bucaspor'u ağırlayacaklarını kaydeden Albay, "Mutlak kazanmamız gereken bir karşılaşma. Bu maç sadece bizim için değil, Yükselme Grubu açısından da oldukça önemli. Zirvenin rengini de belirleyecek olan karşılaşmadan galip ayrılan taraf olmak istiyoruz. Bunu başarabilecek güçteyiz. Çok çalışıp, eksikliklerimizi gidererek kazanmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Hedeflerinde herhangi bir sapma olmadığını ve bir üst lige çıkmak için çalıştıklarını söyleyen Albay, önlerinde 10 haftalık bir maraton olduğunu ve bunu en iyi şekilde değerlendirmek istediklerini söyledi. Şu anda ligde avantajlı bir konumda bulunduklarını, ancak asıl önemli olanın söz konusu avantajı sonuna kadar koruyabilmek olduğunu belirten Albay, "Bu durum bizim için yeterli değil. Avantajlı bir konumda olduğumuz gerçek. Ancak kalan maçlarımızı da kazanmak zorundayız. Bu yüzden de ince eleyip sık dokuyoruz" diye konuştu.

Öte yandan Beykoz 1908 karşılaşması öncesinde ısınma hareketleri yaparken sakatlanan Zafer Biryol'un durumunun bugün yapılacak kontroller sonrasında belli olacağı açıklandı.
 

iha
Yayın Tarihi : 10 Mart 2009 Salı 10:49:17
Güncelleme :10 Mart 2009 Salı 10:56:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?