3
Mayıs
2024
Cuma
MERSİN

Hediyelik eşya çarşısı fırtınaya yenildi

Mersin'in Erdemli ilçesine bağlı Kızkalesi beldesinde etkili olan fırtına nedeniyle hediyelik eşya çarşısında çok sayıda standın çatısı uçtu.

Edinilen bilgiye göre, Kızkalesi beldesinde akşam saatlerinde etkili olan fırtına nedeniyle çok sayıda standın çatısı uçtu. Hediyelik eşya çarşısı büyük ölçüde hasar görürken, beldede zaman zaman çıkan hortumlar da panik yaşattı. Fırtınada can kaybı olmazken 3 kişinin hafif yaralandığı bildirildi.

Hediyelik eşya çarşısında ne olduklarını anlamadan bir fırtınanın çıktığını belirten çarşı esnafı Meliha Durmuş, "Esnaf arkadaşlarımızla birlikte otururken birden bir fırtınanın çarşının ortasında belirdiğini gördüm. Ne olduğunu tam anlayamadan üzerimize doğru geldi. Ne kadar stand varsa hepsini havada gördüm" dedi.

Gümüş takı ve çocuk oyuncağı satan çarşı esnafı Osman Öztekin ise, "Allah böyle afetlerden insanları korusun. Çok korkunç bir olaydı. Birden havada toz bulutu gördüm. Sonra çarşı başımıza yıkıldı. 3 arkadaşımız standın altında kaldı. Onları hemen oradan çıkardık" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Ağustos 2008 Pazartesi 11:22:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?