2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Hediyelik eşya tasarım yarışması

Mersin'in Tarsus ilçe Kaymakamlığı, Belediye, Ticaret ve Sanayi Odası ile Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Tarsus'u Tanıtıcı Hediyelik Eşya Tasarım Yarışması"nda dereceye girenlere ödülleri törenle verildi.

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odasında düzenlenen ödül töreninde Feride Ceylan "Yapraküstü Şahmeran" tasarımı ile birincilik ödülünü alırken, Ahmet Bağ "Pano" tasarımıyla ikincilik ödülünü, Hediye Çayır da "Küçük Vazo" tasarımıyla üçüncülük ödülünü aldı.

Ayrıca, Feride Ceylan, Hakan Özger ve Ahmet Bağ'ın başka tasarımları mansiyon alırken, Sempati Ödülü de Murat Güngül'ün tasarımına layık görüldü.
Tarsus Kaymakamı Abdulhamit Erguvan ödül töreni sonrası yaptığı açıklamada, ilçede beklenen turizm hareketliliğinin başladığını vurgulayarak, bu hareketliliğin esnafa da yansıdığını söyledi.

.
Yayın Tarihi : 7 Mayıs 2008 Çarşamba 15:56:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ayhan IP: 91.48.210.xxx Tarih : 10.06.2008 21:56:01

sehirlerin kalbi cok hizli carpar yurek dayanmaz hizina bazen guzel seylerde olur kalbimizin ustune konan bir kusun kanadi gibi bu yazilari sehrimin ulkemin cok uzak yerinden yani hasretin kalbinden yaziyorum senede bir izine geldigimde hasretimi dindirecek kucucuk bir esyanin degeri beni cok etkiler sizden ricam hediyelik esya yarismasinda dereceye giren lerin yaptigi eserleri göremedim nasil görebilirim tesekurler simdiden