4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Hemşireye bıçaklı saldırı

HEMŞİREYE BIÇAKLI SALDIRI

Mersin'de Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu'na (SHÇEK) bağlı Özürlü Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde çalışan hemşire, aşkına karşılık vermediği amcasının oğlu tarafından 3 yerinden bıçaklanarak yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay, Sağlık Mahallesi 23 Evler Parkı'nda meydana geldi. İddiaya göre, Mersin Özürlü Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde hemşire olarak görev yapan E.G. (22), Batman'dan gelen ve kendisini telefonla arayan amcasının oğlu M.G. (25) ile parkta buluştu. Burada bir süre konuşan 2 amca çocuğu arasında çıkan tartışma sonrası M.G., üzerinde taşıdığı bıçakla amcasının kızı hemşire E.G.'yi göğsünden, sırtından ve sol kol altından bıçaklayarak kaçtı.

Ağır yaralanan E.G., kaldırıldığı Toros Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, polise verdiği ifadesinde, kendisini, aşkına karşılık vermediği için amcasının oğlunun bıçakladığını söylediği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürerken, polis, kaçan zanlının yakalanması için çalışma başlattı.

HEMŞİREYE BIÇAKLI SALDIRI
İHA
Yayın Tarihi : 1 Nisan 2010 Perşembe 15:36:03
Güncelleme :1 Nisan 2010 Perşembe 17:01:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
adammm IP: 78.111.55.xxx Tarih : 4.04.2010 21:58:45

BU DA ASKIN KURTCESI SANIRIM!!!KURT VATANDASLARIMIZI HER FIRSATTA HER ORTAMDA SAVUNURUM AMA MAALESEF BOYLE OLAYLARIN HEPSININ ALTINDA KURT IMZASI BULUNUYOR!ALLAH ISLAH ETSIN DIYELIM YAPACAK BIRSEY YOK..MAGDURA DA GECMIS OLSUN...