2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Hepsi birer Deniz Yıldızı!

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Proje Yöneticisi Kıymet Gündoğdu, "Deniz Yıldızları Projesi"nde gençlerin bilgi birikimini ve bilinç düzeyini geliştirmeyi amaçladıklarını bildirdi.

ÇYDD Mersin Şubesi'nin, sosyal etkinlikler çerçevesinde gerçekleştirdiği "Deniz Yıldızı Projesi" kapsamında yer alan öğrencilere sertifikaları düzenlenen törenle verildi.

Törende konuşan Proje Yöneticisi Kıymet Gündoğdu, 4 yıldan beri devam eden "Deniz Yıldızı Projesi"nin harcının emekle yoğrulduğunu belirterek, bu projenin gelecek kuşakları yetiştirmek üzere hazırlanan bir iç eğitim çalışması olduğunu kaydetti.

3 Kasım 2007'de başlayan "Deniz Yıldızı Projesi"nin 3 Mayıs'ta sona erdiğini söyleyen Gündoğdu, "Projemizde 20 öğrenci öğretim üyelerinin yol göstericiliğinde 18 hafta boyunca derslere ve etkinliklere katıldılar ve sertifikalarını almaya hak kazandılar" dedi.

Projenin amaçlarından bahseden Gündoğdu, "Bizler gençlerin hem bilgi birikimine hem de bilinç düzeyinin gelişimine katkı sağlamayı amaçladık. Ayrıca, öğrencilerimizin topluluk karşısında konuşma, fikirlerini özetleyebilme, verimli bir tartışma ortamında yer alarak çalışma grubu oluşturabilme, iş ve zaman planı yapabilme, süreci gözlemleme ve sonuçları değerlendirip raporlama konularında kişisel becerilerini geliştirmeyi amaçladık" diye konuştu.

Gündoğdu, konuşmasının ardından projede sınıf koordinatörlüğü görevini başarıyla yerine getiren Melisa Karaca'ya proje yöneticiliği bayrağını teslim etti. Daha sonra öğrencilere sertifikaları verildi.

.
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2008 Cumartesi 17:07:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?