3
Mayıs
2024
Cuma
MERSİN

Her mahalleye eşit hizmet

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, hizmet üretiminde hiçbir şekilde ayrım yapmadıklarını ve her mahalleye eşit hizmet götürmeye çalıştıklarını söyledi.

Macit Özcan, Büyükşehir Belediyesi tarafından Mersin merkezde yer alan Hal Mahallesi ve Çilek Mahallesi'nde gerçekleştirilen altyapı çalışmalarını yerinde inceledi.

Burada vatandaşlarla da bir süre sohbet eden Özcan, belirtilen bölgelerde yağmur suyu drenaj hattı çalışmalarının tamamlandığını, birkaç gün içerisinde de asfaltlama çalışmalarına başlayacaklarının bilgisini verdi.

Macit Özcan, GMK Bulvarı'ndan Okan Merzeci Bulvarı'na kadar olan 154. Cadde'de yapılan çalışmaların ardından aşırı yağış nedeniyle herhangi bir sorun yaşanmayacağını vurguladı.

Ana caddelerin yanı sıra ara sokaklara da girerek asfaltlama çalışmalarında bulunduklarını kaydeden Özcan, hizmet üretiminde hiçbir şekilde ayrım yapmadıklarını ve kentin tüm bölgelerine eşit hizmet götürdüklerini söyledi.

Hal Mahallesi Muhtarı Nurettin Bektaş ile Çilek Mahallesi Muhtarı İbrahim Aluç da yapılan çalışmalardan duymuş oldukları memnuniyeti dile getirerek, söz konusu çalışmaların da oldukça önemli olduğunu ve 10 yıl aradan sonra da ilk defa mahallelerine hizmet getirildiğinin altını çizdi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Ekim 2008 Çarşamba 17:08:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?