5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Hırsız kameraya takıldı

Mersin'in Silifke ilçesinde 6 iş yerinden hırsızlık yaptığı belirlenen zanlı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. 

İş yerine girdiğinde otomatik lambaların yanmasıyla şok yaşayan hırsız, fotoğraf makinesi ve cep telefonunu çalıp dışarıda kendisini bekleyen arkadaşıyla kaçtı.

Edinilen bilgiye göre, Silifke'de tüpgaz bayii, tuhafiye dükkanı, beyaz eşya yetkili servisi, taşımacılık firması, fotoğrafçı ve bir diş hekiminin muayenehanesine girdiği belirlenen hırsız, beyaz eşya yetkili servisindeki güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Güvenlik kamerası görüntülerinde, gece beyaz eşya yetkili servisi önüne bir arkadaşıyla gelen hırsız, havalandırma boşluğundan el feneriyle içeri girdiğinde otomatik lambaların yanmasıyla biranda şok yaşıyor. Bir süre hareket etmeden olacakları bekleyen hırsız, daha sonra iş yerindeki fotoğraf makinesi ile cep telefonunu alarak dışarıda kendisini bekleyen arkadaşıyla olay yerinden uzaklaşıyor.

Sabah geldiğinde hırsızlık olayını fark eden iş yeri sahibi Mustafa Doğan Beyaz, hırsızın kasaları karıştırdıktan sonra para bulamayınca bir dijital fotoğraf makinesi ile bir cep telefonunu çaldığını söyledi. Bu arada, tüpgaz bayii Hasan Aslan'da hırsızın havalandırma boşluğundan iş yerine girip, para bulamayınca depoda bulunan meyve suyunu içtiğini ve puding yediğini anlattı.

Diş hekimi Can Akkaya da hırsızın bürosunda sigara içtiğini her hangi bir hırsızlık olayının yaşanmadığını söylerken, levye ile girilen fotoğrafçı dükkanından ise kamera ve fotoğraf makinesi çalındığı belirtildi.

Polis olayı gerçekleştiren hırsızın yakalanması için çalışma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2009 Cuma 17:30:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?