2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Hırsızlar dehşet saçtı!

Mersin’de bir otomobilin camını kırarak içindeki çantaya çalan hırsızlar, polisten kaçarken yaya geçidinde bir şahsa çarparak ağır yaralanmasına neden oldu. Otomobili ara sokakta terk ederek kaçan hırsızlardan 2’si yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Mezitli Beldesi’nde saat 11.00 sıralarında meydana gelen olayda, Serdar Peysaj adlı iş yerinin önünde bulunan Berrin Güner’e ait otomobilin camını kırarak içindeki çantayı çalan hırsızlar, plakasız siyah renkli bir otomobil ile kaçmaya başladı.

Polis tarafından takibe alınan hırsızlar, Okan Merzeci Bulvarı üzerinden hızla kaçarak izlerini kaybettirmeye çalıştı.

Yolu kapatan polis ekiplerinin "dur" ihtarına da uymayan ve içerisinde 4 kişi olduğu bildirilen plakasız otomobil, Kurdali Mahallesi Okan Merzeci Bulvarı üzerinde bulunan yaya geçidinde, karşıdan karşıya geçmeye çalışan Abdulrezzak Kaya (32) adlı şahsa çarparak yoluna devam etti.

Hırsızların çarptığı şahıs kanlar içinde kalırken, olay yerine gelen ambulansla Mersin Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Başından ağır şekilde yaralanan Abdulrezzak Kaya’nın kopan dili de bir poşet içerisinde götürüldü. Yaralı şahsın yakınları olay yerinde fenalık geçirdi.

Polis tarafından takip edilen hırsızlar Şevket Sümer Mahallesi’nde izini kaybettirdi. Polis yaptığı arama çalışmaları sırasında kısa süre içerisinde plakasız otomobili, Şevket Sümer Mahallesi 5920 sokak üzerinde terk edilmiş olarak buldu.

Camı ve tamponunda hasır meydana geldiği belirlenen otomobil içinde yapılan incelemede, çalınan çanta ile otomobil plakaları bulundu.

Polisin çevrede yaptığı çalışmalar sırasında eşkali belirlenen hırsızlardan S.S. ve A.G. (14) yakalandı. Üzerinden kimlik çıkmayan ve isminin A.G. olduğu öğrenilen zanlı, karakolda verdiği ifade de, otomobili kullanan arkadaşına, "Ben ’dur’ dedim durmadı. Adama çarptık öldü diyerek ağladım. Ancak o yoluna devam etti. Size her şeyi anlatacağım" dedi.

Polis, diğer zanlılar F.T. ve A.T.’nin yakalanması için çalışmalarını sürdürürken, zanlıların Adana’dan hırsızlık amacı ile Mersin’e geldikleri ileri sürüldü.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Nisan 2005 Pazar 15:01:29
Güncelleme :18 Nisan 2005 Pazartesi 14:27:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ebubekir IP: 85.99.80.xxx Tarih : 18.04.2005 13:19:09
küçük istanbul olduk çıktık....